Nieuws

Sound of two Cities | 2e editie

Sound of two Cities | 2e editie

Op zaterdag 27 oktober 2018 zal om 20.30 uur de 2e editie van Sound of two Cities in Sportcafé de Bullen in Sporthal De Bindelwijk weer van start gaan. De eerste editie werd vorig jaar georganiseerd in het Noorddamcentrum door de Bovenkerkse bands en nu zijn de Ouderkerkse bands aan de beurt.

Een muzikale avond waarbij Coverband Aemstelbeat en de Zes Eiken uit Ouderkerk samen met B-Busters en Stijns band uit Bovenkerk hun repertoire ten gehore zullen brengen. Afwisselend zullen alle bands om en om twee keer een half uur spelen.

Toegang is gratis!

Lees meer

Sunday Tunes met Aemstelbeat bij D.O.S. 2

Sunday Tunes met Aemstelbeat bij D.O.S. 2

Op je zondag lekker genieten van een drankje en heerlijke hapjes met live muziek? Noteer dan zondag 7 oktober in je agenda!

De zomer is nagenoeg voorbij en de donkere en koude (natte) dagen komen er weer aan. Heb je geen plannen op je zondagmiddag, maar wel zin om er even uit te zijn? Kom dan naar D.O.S. 2 de bar van Restaurant De Oude Smidse in Ouderkerk aan de Amstel voor een hapje en drankje onder begeleiding van live muziek.

Aemstelbeat zal daar één keer per maand tot april 2019, live covers van 70’s tot nu ten gehore brengen. Kijk voor data in onze agenda op de homepage of houd onze facebookpagina in de gaten.

Lees meer

Emmernemmer and friends

 

Aemstelbeat zal als band optreden bij Emmernemmer and friends op 4 november 2017 In De Groote Weiver te Krommenie.

Lees meer

Ouderkerk culinair open 2017

Ouderkerk Culinair Open 2017

Van 24 tot en met 30 juli 2017 (voorweekend 22-23 juli) wordt er weer het Ouderkerk Culinair Open georganiseerd bij Tennis Club Ouderkerk (TCO). Een dubbel tennistoernooi, waarbij je elke avond kunt genieten van gerechten van één van de Ouderkerkse toprestaurants. Op vrijdagavond 28 juli 2017 vanaf 21.00 uur zal Aemstelbeat haar steentje bijdragen om van dit toernooi een feestje te maken.

Lees meer

Aemstelbeat draagt steentje bij aan Solidarity Event Stadshart Amstelveen

IDEE VAN SOLIDARITY EVENT

“In heel Nederland leven 420.000 mensen onder de armoedegrens; daarvan vieren 61.000 kinderen hun verjaardag niet. Stichting Jarige Job heeft zich tot doel gesteld dat zoveel mogelijk kinderen hun verjaardag moeten kunnen vieren en stelt daarom verjaardagspakketten samen waarin producten worden verzameld die nodig zijn voor een kinderverjaardag, zoals een verjaardagscadeau, een traktatie voor op school/op een kinderfeestje, slingers en taartingrediënten. De verjaardagspakketten hebben een waarde van € 35,- en worden door de Voedselbank Amstelveen uitgedeeld zodat deze bij de juiste kinderen terecht komen.

Er wordt tussen 3 juni en 11 juni 2017 een special Jarige Job Shop geopend in Stadshart Amstelveen. De consument kan, aan de hand van een verlanglijstje, een artikel/product kopen in het winkelcentrum of in de speciaal ontworpen Jarige Job Shop. Het doel is om met het evenement 2.500 verjaardagspakketten te verzamelen zodat Stichting Jarige Job – in samenwerking met de Voedselbank- de pakketten kan distribueren en de 2.500 verjaardagen wél op de juist manier gevierd kunnen worden! Aemstelbeat zal tijdens de afsluiting van het evenement komen spelen op het Binnenhof en op die manier bijdragen aan dit unieke evenement!”

Website: www.stichtingjarigejob.nl

Lees meer

TNIDS4 Boogie, Beer & BBQ

TNIDS4 Boogie, Beer & BBQ

Stichting UFO in Uithoorn organiseert op 17 juni 2017 van 14.00 tot 20.00 uur de 4e editie van TNIDS, een ‘Boogie, Beer & BBQ’, waarbij bands optreden die hier repeteren.

Lees meer

Local the night, P60

Local the night, P60

Er is weer een spiksplinternieuwe Local The Night op donderdag 01 juni 2017, waarbij Aemstelbeat weer één van de 3 bands uit de regio is die het podium van P60 zal gaan betreden.

Lees meer

Sound of two cities

Sound of two cities

Sound of two cities, een bandnight op zaterdag 20 mei 2017 waarbij 4 lokale bands uit Bovenkerk en Ouderkerk en waarvan Aemstelbeat er één is, gaan muzikaal de strijd met elkaar aan in het Noorddamcentrum in Bovenkerk.

Lees meer

Demo opname bij Java Jam

Demo opname bij Java Jam

Aemstelbeat gaat een demo opnemen bij Java Jam Recording Studio’s in Oudewater (www.javajam.nl). Een vijftal nummers zijn vooraf door ons uitgekozen. Zaterdag 17 december gaan we de studio in en worden de nummers opgenomen en afgemixt door Chris da Graça. We zijn nu al benieuwd naar het eindresultaat!

Lees meer